Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Prince of Persia t2t acil yardım...:(

Prince of Persia t2t acil yardım...:(
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar öncelikle yanlış yere yazı yazdıysam özür dilerim ama durum acilYa prince of persia yı yükledim ama bilirsiniz gerizekalı bi starforce cd kontrolü var ve bu yüzden ben oyunu açamıyorum yardımlarınızı bekliyorumÖzele de yazabilirsinizLütfen acele yardım edin

Similar threads

Çogu insan bu oyunu yükler ve cd key de yazar ama gene hata veririr yok cdrom fişini cekın yok şunu yapın yok bunu yapın artık gerek kalmadı vercegim ccraacckk dosyasın içindekıler kopya C:\Program Files\Ubisoft\Prince of Persia T2T yapıstır ne cd key ne bişi rahat oynayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
arkadaşlar Prince Of Persia T2T oyununa bir türlü başlayamadım oyuna başlarken kaleye giriyorum duvarın kenarlarından dolaşarak geldiğim yerde r click uzunduvara atalyın yazıyor ama bir türlü başaramadım Yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar Prince of persia sands of time %24 save arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Sorunum şu: Oyuna tıklıyorum Biraz geç açılıyor Aslında çılmıyorda diyebiliriz Asıl sorun bu zaten Siyah bi ekran geliyor Pencere tuşuna basıyorum ve görev yöneticisini açıyorum Ondan sonra prince of persia a baktığımda (Yanıt Vermiyor) diyor Yardımlarınızı bekliorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
merhaba prince of persia warrior within oyunun DA profil adı yaziyorum ama diskte yeterli alan yok diyor lütfen yardım edin teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt