Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Prince of persia:T2T Tam ÇÖZÜM

Prince of persia:T2T Tam ÇÖZÜM
0
120

Similar threads

slm arkadaşlar prince of persiada bir bölümde kapı sorunu yaadım kapıyı açtım içinden geçtim ama içeride öldüm kayıt noktasını yüklediğimde kapalı kapının önünde başladım açmayada gidemiyorum giderken aşağı düşüyo çözüm bilen varmı yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
arkadaşlar prince of persia warior within oyununda save dosyaları çıkmıyor nerede olacağı hakkında bir fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz şimdden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
arkadaşlar forumlarda aradım ama bulamadım save dosyaları mevcut ama nereye koyacağımı bilmiorum oyunun tam adı prince of persia warior within her yardıma +55k rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkdslar ben eskidende oynuyodum POP The Two Thrones bitirdim,yani sinzin anliyacaniz oyunu sorunsuz oynuodum simdi oyunu yükledim ve oyun aciliyor ama tam oyun basliyaca sirada kendisi kapaniyor (siyah ekran geliyor) Prince of Percia sands of time ayni sorun ondada var ama onda söyle bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Arkadaşlar Prince of persia sands of time %24 save arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,683Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt