Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar Prince Of Persia T2T oyununa bir türlü başlayamadım oyuna başlarken kaleye giriyorum duvarın kenarlarından dolaşarak geldiğim yerde r click uzunduvara atalyın yazıyor ama bir türlü başaramadım Yardımcı olursanız sevinirim
Çogu insan bu oyunu yükler ve cd key de yazar ama gene hata veririr yok cdrom fişini cekın yok şunu yapın yok bunu yapın artık gerek kalmadı vercegim ccraacckk dosyasın içindekıler kopya
C:\Program Files\Ubisoft\Prince of Persia T2T yapıstır ne cd key ne bişi rahat oynayın...
arkadaşlar bana şu starfuck adlı programın kullanımını anlatıcak gönüllü bir oyun tiryakisi var mı?? (yalnız st nightmare diil starfuck) mesela Prince Of Persia T2T oyununun açılması giibi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.