Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

prince of persia warrior within yardım lütfen

prince of persia warrior within yardım lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben oyunu yükledim tam 12 part ama bütün partlar bozuk çıktı başka bi yerden yükleyem dedim oda 10 part nese 10partlıktan sadece 2 si bozuk çıktı yinede oyunu zipden klasöre çıkarttım klasörü açtıgımda setup dosyası vardı nese dosyayı açtım oyunu yüklüyo oh dedim baktım hata verdi çıktım bida yaptım gene hata verdi sürekli hata veriyo hepde aynı yerde cnm sıkıldı artık oynamak istiyorum birisi ya yüklemem için saglam bi link versin yada bunu düzeltmenin yolunu göstersin yeter ya
hatanın resmi http:img9**************img96408princeofpersiahataspng lütfen yardım edin lütfen

Similar threads

merhaba prince of persia warrior within oyunun DA profil adı yaziyorum ama diskte yeterli alan yok diyor lütfen yardım edin teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
oyunu kurmaya calıstıgımda söle bir hata alıorum nasıl bu hatayı çözücem yardım lütfen Setup could not find a file on the specified path or disk Please check that the proper disk is insert or specify a new path ne demek bU?
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
ewt arkadaslar oyunun setupunu kurdum ama oyuna acarken bir sorun ile karşılaşıldı kapatılması gerekiyor diyor ve ardından bu yazı gelıyor the game ended unexpectedly please see readmetxt file for technical support lütfen yardım edin oyun acılmıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
ewt arkadaslar oyunun setupunu kurdum ama oyuna acarken bir sorun ile karşılaşıldı kapatılması gerekiyor diyor ve ardından bu yazı gelıyor the game ended unexpectedly please see readmetxt file for technical support lütfen yardım edin oyun acılmıyor
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Arkadaslar oyunu 1 saat felen oynadım oyundan çıktım mavi ekran hatası verdiMecbur pc ye restart çektikten sonra her girdiğimdi ufak bi süre sonra mavi ekran hatası veriyorduOyunu komple sildim yeniden kurdumhiç çıkmadan 34 saat oynadım bayağı ilerledim oyundan çıkınca tekrar mavi ekran hatası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt