Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

prince of persia ww bitirilmiş save isteyen varmı

prince of persia ww bitirilmiş save isteyen varmı
0
120

Similar threads

arkadaşlar prince of persia warior within oyununda save dosyaları çıkmıyor nerede olacağı hakkında bir fikri olan varmı yardımcı olabilirmisiniz şimdden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
260
Arkadaşlar Prince of persia sands of time %24 save arıyorum yardımlarınızı bekliyorum
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
arkadaşlar forumlarda aradım ama bulamadım save dosyaları mevcut ama nereye koyacağımı bilmiorum oyunun tam adı prince of persia warior within her yardıma +55k rep
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
arkadaşlar prince of persia the two thrones diye bi oyun aldım younun daha ta başında duvardan koşarak diğer yana geç diyo ama nasıl uağıldıını bi beceremedim bunu nasıl yaıcaz ya bilen yardım edebiirmi? şimdiden teşkkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
arkadaşlar prince of persia oyununu indirdimkurdum ***** de yaptım oyuna girince please insert the prince of persia play disk(CD2) hatasını veriyorne yapmam lazımbir türlü bulamadım
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt