Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Prison arictecht

Prison arictecht

Similar threads

selam arkadaşlar ben dvd sini aldım kurdum hiçbir sorun yok,oyuna da giriyo harita üzerindki herşeyi yapabiliyosun fakat savaşa girerken kapanıyo masaüstü geliyo sorun nedir acaba yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Merhaba arkadaşlar, Gta 4 ü açınca karşıma xlivedll hatası geliyo Sorun xlivedll system32 dosyasının içinde arıyo ama benim bilgisayarımda xlivedll sysWOW64 'ün içinde uzman birisi varsa yardım etsin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
2 takvim sevgilimden aldatılalı epey bi vakit oldu civarımda bayaga bi kız var 3 tanesinden önerge bile aldım lakin öyle bir duygudurki resmen bütün kızlardan nefret edesim geliyo güvenemiyorum arkadaşlar ya hiç bir kimseye bırak kızı falan filan hiç bir insan ogluna güvencim kalmadı insanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Zabıta Teşkilatı'nın 196. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Atatürk Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde kutlama programı gerçekleştirildi. Çorlu Atatürk Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına Çorlu Belediye Lideri Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Lider Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan yeni bir genelgeye nazaran, emniyet işçisi kamusal alanda misyon başındayken ses ve manzara kaydı alınması yasaklandı. Münasebet olarak telefon ile görüntü çekmenin vazifesi engellemesi ve ferdî datalara yönelik zımnilik ihlali oluşturması gösterilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt