Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Prison Break bölüm sorunu ? yardımcı olurmusunuz

Prison Break bölüm sorunu ? yardımcı olurmusunuz
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Prison break oyununa daha yeni başladım ama bir bölümü geçemiyorum bölüm trailler bölümünden sonraki bölüm yani 1 bölüm orda ilk kavga etdiklerinden sonra dışarı çıkıyoruz adamı dövüyoruz sonra bir adam gelip bişey diyor bizi bir yere getiriyor orda king adlı birisi var onla konuşuyoruz sonra bizi hizmetlilerin olduğu bir yere götürüyor hizmetlilere görünmeden işareli yere çıkmaya çalışıyoruz ben orda ilk hizmetlilere görünmeden vanayı kapattım sonra kapıdan içeri girdim ondan sonra ne yapacağım ?

Similar threads

Evet arkadaşlar birkez daha Skyrım oynarken Diplomatic İmmunity görevinde bir hata yaşadım Şöyle anlatayım ; Solitude denilen bir yere gittim ordan bir tapınaktan geçtikten sonra (Yanımda adını unuttuğum bir kızla) ejder kestik Ardından beni solitude de bir hana gönderdi ve sanırım adı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Oyun ve Oyuncu IFIWEREARICHMAN : Akçe verir ILIKEDRESSINGUP : Kıyafetiniz değişir BOOOOORING : Oyun hızlanır NASTYLIMBSCHEAT : Daha fazla kan ITSALLGOINGMAAAD : Çılgın insanlar NOBODYLIKESME : İnsanlar sizden nefret eder WEAPONSFORALL : İnsanlar herkesle kavga eder Silah ve Can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
ACT I BÖLÜM 1 : SSDD PFC JOSEPH ALLEN Bu bölümde amacınız orduya yeni gelen amatör askerleri eğitmek ve bu sıradada kendinizi eğitmek Masanın üzerindeki silahı alın Arka tarafınızdaki hedefleri Sgt Foley'in dediği yönde vurun Sonra masanın üzerindeki 4 el bombasını alın ve hedeflerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
1HİLLE OYNAMADAN OYNU KAZANMA Oynamadan oyun kazanma şimdi myneti açın daha sonra tavlayı açın şifrenizi girin sonra herhangi bir odaya girin(öğrenciler,ermeydanı,boğaza karşı, farketmez hepsi olur) daha sonra yeşil bir alan çıkıyo ya tavla oynayanların göründüğü o pencerede en sağda beyaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,662Mesajlar
29,732Kullanıcılar
ozgurcexSon üye
Üst Alt