Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

private server hatası

private server hatası

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben bu 2moonsun private serverını indirdim patchlaride yaptım ama bi türlü kayıt olamadım orda aynen yazdığım gibi girdim sonra çince bi yazı geldi baştan başladı sonra ismi çinceye çevirip tekrar denedim yine olmadı bana bunu nasıl yapacağımı anlatan veya bana kendi istediği gibi bir account alıp gönderene + rep

Similar threads

Arkadaşlar dün de oyunu açamadığım hakkında bir konu açmıştımOnu çözdüm, hatta anlatayım kısacaBen defalarca girmeye çalışıp defalarca Programı Kapat hatası aldığım sırada oyunun klasörü içinde Erroradında bir txt dosyası gözüme çarptıAçtım, içinde değişik şeyler ve locAmerican yazıyorduO txt'yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
selamlar dostlar ilk olarak vakit ayırıp sabırla okuyup dertlerime müşterek çözümler aradığınız için ve yorumlarınız için şimdiden çok teşekür ederim ÜZÜCÜ VE ACI DOLU Bİ HIKAYE BENİMKİSİ Bundan 3 sene önce onunla sanal ortamda tanıştım O görevi gereği teknolojiden uzaktı yani askeri personeldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
6 ay önce bi kız tanıdım dershanede, bildiğin aşık oldumHani dersin ya aradığım kız, diğer taraftan biri olamaz dersin ya hani o kadar bişey benimkide Neyse birincil tanıştığımız zamanlarda bi sevgilisi vardı kızın o yüzden beklemeyi uygun gördüm, aralarını açıp ayrılmalarını bekledim fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Yılmaz Erdoğan'a göre erkeklerin hatası ERDOĞAN'A GÖRE ERKEKLERİN HATASI! 1548613636 1548613636 yilmazerdoganagoreerkeklerinhatasi5c4df808d19b7yilmazerdoganagoreerkeklerinhatasi5c4df808d19b7 http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyilmazerdogan99ekim&w 415&Alt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
736
858,476Konular
981,279Mesajlar
29,555Kullanıcılar
Üst Alt