iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar bn normal çift dvd bi pes 09 aldım oyunun kurulumunda veya çalışmasında hrangi bi sorn yok fakatoyunu oynayan arkadaş bilirleroyun ilk açıldıında gelen press any key menüsünde hrangi bi tuşa bastıktan sonra saving yapıyorsaving yaparken kalıo öyle dakikalarca beklememe ragmen hiç bi faaliyet göstermedi fakat pc ye restart atııımda aynı press any key girşinde tuşa bastıım zmn direk geçti oldu die ümid ettmhrangi bi maç yapmak için normal bi exhibition maça girdmmaçı bitirdim ana menüye dönerken saving yapıo gene aynı şekilde saving te takıldı hiç bi faaliyet yokbu herangi bi maça veya edit bölümüne girip çıktıım zaman oluyopc nin yeterli gereksinimleri barındıırdıından eminim(ram işlemci vs)pes 09 un kendi setting menüsünde system specification bölümünde gereksinimlerin tamamiyle oyuna uyduğu belirtiliyor zatenacaba bu sorunu neden yapabiliryardımcı olursanız sevinirimindex bölümüne baktım bulamadımeer varsa affola cevaplarını bekliyorum doya doya pes 09 oynayabilmek için şimdiden teşekkürler