Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pro11.msi Sorunu

Pro11.msi Sorunu
0
87

Similar threads

Pro11ms Pro11msi Sorunu Pro11msi Sorunu Nedir ? Güncelleme yaparken bilgisayarda bu dosyayı bulamıyor ne yapmalıyım Diyorsanız Office cd sini takıp her yerde kurun *
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
WİNDOWS XP’de Performans Artırmak icin ince ayar ve Puf Noktaları imageswindowsxpicineniyiinceayarlariyapin5ad35e80ee993 Uyarı! Kayıt Defteri Duzenleyicisi’ni veya başka bir yontemi kullanarak kayıt defterini hatalı olarak değiştirirseniz onemli sorunlar oluşabilir Bu sorunlar, işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
p4 16 msi pc yi kurdum fakat onboard ses kartının driverı bir türlü yüklenmediRealtek ALC200(P)ALC201(A) markasımsi ın kendi cd sinden yüklemye çalıştım fakat veri yetersiz mesajı aldımne yapmalıyıminterntten güncel driverını arıyorum ama daha bulamadımyardımcı olursanız sevinirim acaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
WINDOWS İCİN SORULAN BİRCOK SORUNUN YANITI 1)Acılışta Shift tuşuna basılı tutulması SHIFT tuşuna basılı tutulduğunda standart acılışta yapılan ve başlat menusunde baslangıc bolumunde bulunan uygulamalar acılmaz SHIFT tusuna acilista bastiginiza da otomatik acilan CD’ler bir seferlik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
BU OYUNU BİLGİSAYARIMA BİR TÜRLÜ KURAMADIMARKADAŞLAR BANA YARDIM EDİN İNANIN CDLERİ KIRMa NOKTASINA GELDİM, KURULUM ACIKLAMASINDA DEAMON VE WİNRARI KUR DİYORARKASINDAN RAR DOSYAYI DİSKİNİZE ACIN DİYOR ARDINDAN DOSYA EKSİK HATASI GELİCEK VE 4 CD Yİ TAKIN DİYOR BEN DEAMONUN KURDUM WİNRAR...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt