Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Problem bendemi, anlayamiyorum?

Problem bendemi, anlayamiyorum?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaslar,
Guzel sirin bir kiz ile iliskim var Ama kiz piskopat denile bilir, en azindan ben oyle dusunuyorum Artı arkadasi yok zaten, bir iki tane Genelde ailesi ile takiliyor Kendiside anlatiyor, insanlarla o kadar iyi gecinemiyor Ben 21 yasinda Universite ogrencisiyim O 24 yasinda kolej ogrencisi Iki yillik okula gidiyor, eksik ders aldigi icin daha diplomayi alamamis 48 kilometre uzaklikta yasiyor Beraber olunca iyi, cok gulusuyoruz falan lakin bazi sorunlar var:

1 Cok sigara iciyor Bir gunde bir paket iciyor Ben sigaraya karsi biriyim Ara Sıra arabama biniyor, les gibi sigara kokuyor Araba babamin, benim ictigimi zannedicek diye korkuyorum Sigara kokusunuda sevmem zaten Bazen cok sigara koktugu icin opemiyorum veya sarilamiyorum Bana kirkta yilda bir ictigini soylemisti, yalan soylemis

2 Beni cok ozluyor Bir iki gun gormezse resmen cildiriyor Ben cok yogun biriyim, azıcık anlayis gostermesini istiyorum lakin değil Benim okulum ve isim var Babamin sirketinde haftada 24 28 saat calisiyorum Ona haftada bir iki gun harciyorum, bulustugumuzda 6 7 saat beraber oluyoruz lakin ona yetmiyor

Gecen Pazar gunu şayet Carsamba, veya ola ki Persembe bulasa biliriz dedim Carsamba gunu eve geldim, baya yorgundum Saat 8 olmustu zaten Bulusuncada minimum 4 saat birakmiyor, oyle bir durum var Yani onunla bulassam, uyku uyuyamayacaktim, bugun defalarca derslerde uyuyacaktim Yarin bulasalim dedim, kiz resmen cildirdi Beni sevmiyorsun, bu bir hataydi, beni hic onersemiyorsun, benimle beraber edinmek istemiyorsun, benden kaciyorsun gibi cumleler ile basladi Iki bardak alkol aldi, oyle kendine geldi

Korkuttu beni yani Bu değin kucuk bir sey icin bu kadar sinirleniyorsa, kim bilir daha bir buyuk olayda ne yapar Bu ne bicim naz anlamiyorum Her bos zamanimda onunla olamamki

3 Diger arkadaslarim ile bulustugumda, tekrar cildiriyor Onlara süre harciyorsun, bana hic süre harcamiyorsun diye basliyor Bunlarda dernek etkinlikleri yani O dernege uye olmayan gelemiyor, kiz arkadasimda uye degil Uye olamazda cunku benimle ayni okula gitmiyor, mektep dernekleri bunlar Obur arkadaslarimlada zaman gecirmem lazim, beni mutlu ediyor

4 Kendi soyledi, ara sıra bosu bosuna tartisma cikarmayi seviyormus Iliskimizi test ediyormus boyle Nesini deneme ediyor anlamadim, daha uc hafta oldu iliski baslayali

Anliyorum, kendisini yanliz hissediyor Dedigim gibi pozitif arkadasi yok, onun icin defalarca benimle almak istiyor Fakat bu azıcık pozitif degilmi yani? Bagimsizligimi kaybettim sözde, evliyiz güya Önemli önemli kizi birakmayi dusunuyorum Benim ilk kiz arkadasim Tipim böylece iyi degil benim, utangaclikta var Onun icin bu gene kadar birini bulamadim Buluncada, boyle bir kiz cikti Benmi abartiyorum, yahut kizi birakmalimiyim?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler!

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt