Dr Teoman Dönmez kimdir?
Dr. Teoman Dönmez Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Mehmet kalan kimdir?
Uzm. Dr. Mehmet Kalan Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Abdurrahman Bakır Kimdir?
Doç. Dr. Abdurrahman Bakır Beyin ve Sinir Cerrahisi uzmanıdır. Trigeminal Nevralji, Multipl Subpial Transeksiyon, Menenjit alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Serhat Cömert kimdir?
Op. Dr. Serhat Cömert, sinir hastalıkları, bel fıtığı, boyun fıtığı ve omurilik tümörü tedavisi yapmaktadır.
Mehmet sorar kimdir?
Antakya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya'da tamamladı. Tıp eğitimini 1997 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladı. 2004 Yılında Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin ve sinir cerrahisi uzmanlığını, 2019 yılında ise aynı alanda doçentlik unvanını aldı.
Nöroşirurjen ne demek?
Nöron ve şirürji kelimelerinden türetilen nöroşirürji, genel olarak beyin ve sinir sistemi cerrahisi olarak tanımlanabilir. Nöroşirürji bölümü hekimleri, beyin, omurilik ve periferik sinir sisteminden kaynaklanan hastalıkların yanı sıra bu dokulara bası yapan tümörlerin de tanı, takip ve tedavileri ile ilgilenir.
Prof Dr Abdurrahman bakir hangi hastanede?
2000 yılında Diyarbakır Asker Hastanesindeki görevine döndü. 2001 yılında Ankara Mevki Asker Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Klinik Şefliğine atandı.
Prof Dr Abdurrahman Bakır nerede çalışıyor?
Adıyaman'dan Muhabere Astsubaylığına, Muhabere Astsubaylığından Tabip Subaylığa, Tabip Subaylığından Beyin Cerrahisi Profesörlüğüne kadar ulaşan renkli, mücadeleli ve başarılı bir yaşam öyküsüne sahip olan, Ankara Onkoloji Hastanesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Beyin Cerrahi Kliniği Öğretim üyesi Sn. Prof. Dr.