Profesör ve öğrencisi (süperrrrrr) Kendini fazla birşey sanan profhakettiği dersi küçümsediği öğrencisinden alırBen okuyunca fazla güldüm ve öğrenciye hayran kaldım bravoprofesorveogrencisisuperrrrrr5c561aca914b3alt
Big Grin
Öğrenci, yemekhanede abes yer bulamadığı için profesörün yanında oturur Profesör bu durumu kabullenemez ve çocuğa, “öküzlerle kuşlar bir arada oturmaz der Öğrenci hiç bozuntuya vermeden “o süre ben uçayım diyerek kalkar Profesör durumu içine sindiremeyince, öğrencinin dersinden kalması için elinden geleni yapar Fakat öğrenci bütün soruları eksiksiz cevaplandırır Bunun üstüne profesör “sana bir soru soracağım der Çocuğa; “Yolda karşına iki kese çıktı Birinde para birinde us var Hangisini alırdın? diye sorar Öğrenci, “Parayı alırdım! deyince profesör ben akılı alırdım der Öğrenci karşılık verir: “Doğaldır, insan neye gereklilik duyarsa onu alır Çıldırmak üzere olan profesör imtihan kağıdına büyük harflerle “öküz yazarak öğrenciye verir Odadan meydana çıkan öğrenci birkaç dakika daha sonra gelip seslenir: “Hocam imzanızı atmışsınız ama notumu yazmamışsınız!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.