Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Profesor ve Oğrencisi

Profesor ve Oğrencisi
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir universite de dersleri zayıf olan bir oğrenci profesore Benim geleceğimle oynuyorsunuz , bu dersten gecersem mezun olacağım derProfesor Size sorular soruyoruz ve başarılı olanları geciriyoruz diye yanıt verirOğrenci Ben size bir soru sorayım cevap verirseniz beni gecirmeyin , veremezseniz gecirin derProfesor tereddutsuz bu koşulu kabul ederOğrenci Yasal olup mantıksız olan , mantıklı olup yasal olmayan ve hem mantıksız hem yasal olmayan bir şey soyleyin der Profesor cevap veremez ve oğrenciye en yuksek notu verirOğrenci bu dersten gecer ve mezun olurProfesor bu sorunun cevabını merak eder ve okulun en zeki oğrencisini yanına cağırır ve soruyu ona sorarZeki oğrenci Siz 65 yaşındasınız eşiniz 23 yaşında bu yasal ama mantıklı değil , şinizin 25 yaşında bir sevgilisi var bu mantıklı ama yasal değil ve siz eşinizin sevgilisine en guzel notla mezun ettiniz bu ne yasal ne de mantıklı imagesprofesorveogrencisi5ad75d8a67855png

858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt