Bitcoin yakın bir zamanda büyük bir geri dönüş yaptı. Kripto para birimi Çarşamba günü toplanarak 55.000 doları aştı ve Mayıs ortasından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz üzere hem ABD Hazine Bakanı Janet Yellen hem de SEC başkanı Gary Gensler, Bitcoin ve altcoin ticaretine kısıtlama getirme planları olmadığını söyledikten sonra, düzenleyici korkular bu hafta hafifledi.
Blue Line Capital başkanı, iki altcoin projesini vurguladı
Blue Line Capital’in başkanı Bill Baruch, yaz boyunca fiyatı düşerken Bitcoin’deki pozisyonunu güçlendirmek için bir plan yaptığını açıkladı. 32.000 dolar seviyesinde yeniden yatırım yaptı ve 20.000 dolara kadar düşerse buna ekleme yapmayı planladı. Baruch, verdiği bir demeçte BTC’nin bu seviyelere gelmediğini, sonuçta tam pozisyon alamasa da bu alanda daha fazla kripto araştırması yaptığını, parasını başka nereye yatırabileceğini bulmaya çalıştığını söyledi.

Aslında Solana şu anda benim en yüksek yatırımım, SOL yatırımını iyi bir zamanda yaptım ve coin oldukça keskin bir şekilde yükseldi. Buradan da yukarı gidebileceğini düşünüyorum… ve Algorand bana iki ila üç yıl önceki Solana gibi geliyor

New Street Advisors’ın kurucusu Delano Saporu, Bitcoin’in daha fazla benimsenmesinin devam eden bir toparlanmayı desteklemesi gerektiğini söylüyor. “Daha fazla kurumun dahil olduğunu görüyorsunuz. US Bank’ın kurumsal saklama hizmetleri sunacağını gördük. Bank of America’nın da Bitcoin üzerinde araştırma yaptığını görüyoruz, bu yüzden büyümeye daha fazla yer olduğunu düşünüyorum,” dedi. Ayrıca, kripto para dünyasında daha yapıcı manşetlerin, alana daha fazla fon çekme konusunda domino etkisi yapacağını söylüyor ve ekliyor:
Satın alma açısından biraz daha fazla hacim elde edersek, bu biraz ivme ve ileriye doğru bir artış sağlayacak. Bence bu bizi burada biraz daha yukarı itebilir… bu yüzden hala satın alıyorum. Yatırımcıların gerçekten biraz daha fazla özen göstermeleri ve BTC’nin onlar için de mantıklı olup olmadığını görmeleri için bir fırsat olduğunu düşünüyorum.