Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

progestan ve catlatma ignesi

progestan ve catlatma ignesi
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
progestan ve catlatma ignesi arkadaşlar yeni üyeyim ve ilk konum doktorum bana once MERIONAL yumurta gelistirme ignesi verdi4 tane yumurtam oldu 6 tane iğne verdiiğnemin son günü 30 eylüldu 28 ya da 29 eylülde iliski olduo günden sonradan hiç bitmez tükenmez bi akinti şeffaf ara ara beyazsonra aşırı derecede göğüs ağrısıgöğüste damarlarim da çok belirgindi doktor sonradan 3 ekimde bebek düşmemesi için progestan verdive de catlatma ignesi verdicatlatma iğnemi salı yaptırdımsalı ve çarşamba ilişki olcak dedi oldu catlatma iğnemi olduğum günden daha sonra dün ve bugün göğüs ağrım eskiye tarafından daha azsadece dokununca ağrı oluyo o kadarakintim da bugün fazla fazlaiki gündür azalmıştı doktora 3 ekimde gittiğimde göğüs ağrım aşırıydihatta dedim oysa kendi kendime olur ya de hamileyimdır ne olur ne olmaz bebek gozukuyomu diye de abuk subuk bi soru sormak istemedimsonuçta daha ilişki olalı 5 gün olmuştu ve belirtiler fazla erkendiben merional iğneden dolayi böyle heralde diye düşündüm eve gelince netten de baktım ultrasonda hemencecik görünmüyomus 1 ay falan geçmesi gerekiyormuş galiba acaba diyorum gerçi bi olanak olur ya hamile olabilir miyim ??? yani saçma ama bi umut işte olur ya hamileyim doktor görmedibelki catlatma ignesine lüzum yoktuşayet göğüs ağrım bu iğne yüzünden azaldıakintim bu yüzden azaldıgibi sacma sapan şeyler paldır küldür edemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?? böyle birşey olabilir mi ??? yalnızca yumurta geliştirme iğnesini kullanıp gebe olduğunu öğrenen oldu mu ??? ve sahiden 5 gün belirti için çok mu erken ??? ve bunu doktorun ayrım etmesi gerekmiyor mu ?? gogsum fazla ağrıyor dedim olur dedi tek hekim kasik ağrın da olabilir korkma dedikasik ağrım değil lakin dedim olabilir dedi uzun oldu farkındayım lakin kafam şaşkınlık içinde Bugun de keza kafam karıştıbeyaz ve şeffafla girift akintim varve sol kasığıma bi igne batıyor sankikasigimda sızı değil fakatyalnızca bişey batıyor Bu derhal yumurta catladi aramak mi ???? bugün de ilişki durum mı ??? yahut bugün ilişki olmaması mi gerekiyo catladigi icin ???  

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt