Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Propolis gribi gecirir mi?

Propolis gribi gecirir mi?
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Merhabalar,

Daha once Kralice Arı bloğunda bahsedilen Propolis ile ilgili duşuncelerinizi sormuştum Şimdi link vermek istemiyorum cunku yerine de gecmesini istemiyorum

Surekli hastalanan biriydim, kış aylarında herkesin başına bela olan gribi ben yaz kış demeden yaşayan biriydim Ne kadar cok doktora gittiysem gideyim hassas bunye gibi şeyler soyleyip geri gonderiyorlardı hatta ilgilenmiyorlardı bile Şimdi propolis kullanmaya başladığımdan beri hasta olmuyorum ve bu mukemmel bi şey

Malum calışan bir anne olmak kolay değil, bir de bunun yanında surekli hasta olup yorgun duşuyorsanız eğer size mutlaka ama mutlaka propolisi oneriyorum

Propolisin ne olduğunu merak ediyorsanız Google’da “Kralice Arı Diyor ki şeklinde arayarak biraz daha bilgi alabilirsiniz, ben en yararlı ve en dikkat cekici bilgileri oradan oğrendim Size de tavsiye ederim

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt