Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Protein Kebabı

Protein Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler : ( 8 kişilik)
500 gr kuşbaşı dana eti
2 su bardağı kültür mantarı Yarım adet limonun suyu
1 yemek kaşığı zeytinyağlı margarin
1 çay kaşığı tuz, karabiber Garnitür için;
8 adet patlıcan 1 adet kırmızı biber (çuşka)
6 dal yeşil soğan
1 tatlı kaşığı zeytinyağı 45 diş Sarımsak
1 çay kaşığı limon suyu Tuz

Hazırlanışı:
Önce mantarları iyice yıkayıp, saplarını ayırın ve limonlu suda 1520 dakika bekletin Tencerede margarini eritin ve içine süzdürdüğünüz mantarları ve saplarını, kuşbaşı etle beraber alın Kısık ateşte et suyunu bırakıp çekinceye dek sOteleyin Karabiber, tuz ve 3 su bardağı sıcak su ekleyerek, kısık ateşte 60 dakika pişirin Et pişerken patlıcanları ve kırmızı biberi yıkayıp, kurulayın Ocak üzerinde ya da közleme tenceresinde közleyin Akan soğuk su altında patlıcanların kabuklarını soyup, kararmamaları için limonla ovun Biberlerin kabuğunu soyup, şerit şerit doğrayın 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, ezilmiş 45 diş sarımsak, tuz ve 1 çay kaşığı limon suyu ile közlenmiş patlıcanları ve biberi karıştırın Pişen mantarları etin yanına garnitür olarak koyun Üzerine yeşil soğanları uzun uzun doğrayarak serpin ve servis yapın
 
858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt