Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

prototyp 2 yardım (lütfen)

prototyp 2 yardım (lütfen)
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben prototoyp 2 yi kurdum oyunu oynarken çevreye bakınca veya görevleri yaparken oyun çok kasılıyo ve oyunu kapatıp interneti açmaya çalıştığımda bilgisayar donuyo ve işlem yapamıyorum bi süre sonra düzeliyor ama çok oynamak istediğim halde bu yüzden oynayamıyorum ne yapmalıyım

sistemim
4 gb ram
1768 mb ekran kartı
dirext 11
64 bit
Windows 81
17 ghz
bu ama çoğu kişi rahat açar dedi

bide herhalde cd kopya bi arkadaştan almıştım bu yüzden olabilirmi
şimdiden teşekkürler

Similar threads

benim ekran kartım 1768 mb Intel hd graphics family (amd redeon graphıcs) ram 4 gb işlemcı intel core i3 17 ghz 1 tırabayt Windows 81 dirext 11 64 bit benim sistem bu çoğu kişi açar dedi fakat oyunda kasılıyo nedendir bu yardım edebilirmisiniz (prototyp 2 )
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
ARKADAŞLAR ben prototyp 2 yi alıp kurdum ama görevleri yaparken oyun kasılıyo ne yapmalıyım sistem 4 gb ram 1768 mb ekran kartı dirext 11 64 bit Windows 81 17 ghz
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
arkadaşlar ben call of DUTY 2 aldım ama bilgisayarım çalıştırmıo ve oyunu yükledim ama şööle bi hata verio oyunu açmaya çalışınca '''ERROR during initialization Video card or driver doesn't support dynamic textures''' diyor ve sistem gereksinimleri falan açıosanırım bilgisayarımda bişeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Pathfinder'ın ilk oyunu olan Kingmaker'ı oynadıktan sonra ikinci oyunlarını belki çıkışından bir sene sonra oynarım demiştim. Lakin görev çağırınca Wrath of the Righteous karşısında karakter yaratırken buluverdim kendimi. Seri diyorum ama hikâyenin ilk oyunla hiçbir bağlantısı olmadığını baştan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt