Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

prototype 2 ' yi açarken bilgisayar kapanıyor

prototype 2 ' yi açarken bilgisayar kapanıyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben bugün prototype 2 nin cd sini aldım ve eve geldim oyunu kurdum ama açmak için tıkladığımda siyah ekran çıkıp bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor bide hopörlerden dıdıdı diye ses çıkıyor lütfen bilen biri varsa söyleyebilirmi

Similar threads

merhaba arkadaslar prototype oyununu indirdim kurdum kaldıracağını düşünüyorum oyunu açarken siyah ekranda kalıyor fakat sesler geliyor yani ben bu oyunun grafiklerini oyuna girmeden nasıl düşürebilirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
arkadaşlar ben prototoyp 2 yi kurdum oyunu oynarken çevreye bakınca veya görevleri yaparken oyun çok kasılıyo ve oyunu kapatıp interneti açmaya çalıştığımda bilgisayar donuyo ve işlem yapamıyorum bi süre sonra düzeliyor ama çok oynamak istediğim halde bu yüzden oynayamıyorum ne yapmalıyım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Arkadaşlar Bugün Need for Speed Shift 2 İndirecem Bilgisayarım Açar mı Yada Takılmalar Olurmu ? Pentium D 935 320 Ghz 4 MB L2 cache 2 GB DDR2 667 Mhz RAM Ati Radeon HD 3650 512 MB 128 Bit DDR2 Pci Express 500 GB Samsung HDD
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Arkadaslar Bilgisayarım XP ve oyunu rahat kaldırıyor ben şu sorunu yaşıyorum: İlk Olarak Cd yi taktıgımda Autorun Cıkıyor şöyle bi yer var sol tarafta 3 link var İlk 1 ye tıklıyorum run diorm 2 ye tıklıorm run diorm 3 te tıklıyorum oyuna giriyorum ama loading suresi cok fazla ve oyuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Arkadaşlar en yukarıda dediğim gibi bilgisayar doku yüklerken (oyunda programda vb) bilgisayar direk kapanıyor ne hata ne mavi ekran direk kapanıyor en son orjinal şarj aleti yerine farklı şarj aleti kullandığımda bilgisayar kısa devre olmuştu garantiye verdik yaptılar fakat bilgisayar geri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,715Mesajlar
29,783Kullanıcılar
uarasSon üye
Üst Alt