Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaslar prototype oyununu indirdim kurdum kaldıracağını düşünüyorum oyunu açarken siyah ekranda kalıyor fakat sesler geliyor yani ben bu oyunun grafiklerini oyuna girmeden nasıl düşürebilirim
Ben bugün prototype 2 nin cd sini aldım ve eve geldim oyunu kurdum ama açmak için tıkladığımda siyah ekran çıkıp bilgisayar donuyor ve öyle kalıyor bide hopörlerden dıdıdı diye ses çıkıyor lütfen bilen biri varsa söyleyebilirmi
Prototype 2 çalışmayı durdurduhatası aldım oyunun başlarındayken
Kasması yüzünden tüm ayarları lowa çektimBiraz daha iyi bir şekilde oynuyordumFakat birden animasyonlar arada kesilmeye (siyah ekran) (ama saniye olmadan geri geliyordu) başladı sonra birden Prototype 2 çalışmayı durdurduhatası...
beyler benim 1 gb ramli pcde prototype 2 oynamıştım çok hoşuma gitmişti ama bitirememiştim şimdi pc 8gb lık oldu prototype 2 aldım yükledin fakat 1 gb sıkıntısız oynadığım oyun 8 gb lık pcde oynanmayacak derecede kasıyor sizce sorun nedir?
Arkadaşlar sistemim şu
İntel Core İ7
8GB Ram
Amd radeon hd 6610m ekran kartı (2GB olarak aldım ama toplam kullanılabilir grafik belleği 5GB Yazıyor)
Prototype oynarken sorun yaşamıyorum Fakat oyunda ekranda çok fazla patlamalar kurşunlar vs olunca ufak çaplı bir kasma oluyor Ekran kartının...
ForumTR ekibi size ihtiyacım var sizin bu sorunu gidermeme yardım edeceğinizi düşünüyorum lütfen yardım edin
Olayı Anlatıyorum:
Ben yeni bir bilgisayar aldım, alacağım kişiye sistem yeterse PROTOTYPE'i de kurarmısın dedim, PC'yi aldım prototype vardı sevinmiştim
AMA Sorun Şu:
Oyun açılıyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.