Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Prototype Hile kodu ve Trainer 100 %

Prototype Hile kodu ve Trainer 100 %
0
632

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
NUMPAD1 UNLIMITED HEALTH
NUMPAD2 UNLIMITED AMMO
NUMPAD3 MAX PE POINTS
NUMPAD4 ONE HIT KILL*
NUMPAD5 AUTOMATIC SUPER JUMP
NUMPAD6 TOGGLE TERMIC VISION ON
NUMPAD7 TOGGLE INFECTED VISION ON
NUMPAD8 TOGGLE TERMIC VISION OFF
NUMPAD9 SUPER SPPED
NUMPAD0 SLOW MOTION
NUMPAD NORMAL SPEED
NUMPAD* NEVER WANTED

BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Edit Blessed

Similar threads

İndirdiğiniz dosyayı çalıştırın ve ardından oyuna girin, hata verirse işelmin tam tersini yapın TUŞLAR INSERT ENABLE TRAINER (Hile aktif et) NUMPAD1 UNLIMITED HEALTH (Sınırsız sağlık) NUMPAD2 UNLIMITED MONEY (SINIRSIZ PARA) NUMPAD3 UNLIMITED CLIPS NUMPAD4 NO RELOAD (Sınırsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Trainerı çalıştırın ve oyuna girin Oyun anında belitilen tuşlara basın Not: Oyunun 1000 versiyonu ile uyumludur, her versiyonunda çalışmayabilir NUMPAD1 Sınırsız Sağlık NUMPAD2 Sınırsız Zırh NUMPAD3 Sınırsız Dayanıklılık NUMPAD4 Sınırsız Fener Süresi NUMPAD5 Sınırsız Şarjör...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
İndirmek İçin buraya tıklayın Alıntı: Trainerı zip dosyasından çıkartın, ardından trainerı çalıştırın ve beni oku belgesinden trainer komutlarını kontrol ederek oyuna girip, istediğiniz etkiyi almak için gerekli tuşa basın Trainer oyunun 10 versiyonunu desteklemektedir, diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Alıntı Değil Ben Kendim Uploadladım Zaten İndirenlerde Görecektir Burdan Trainer’in kullanımı: Öncelikle oyuna girmeli ve daha sonra Alt+Tab veya Alt+Esc tuşlarını kullanarak ana windows ekranına geri dönmelisiniz Daha sonra trainer dosyasını çalıştırmalısınızÖzetle Crysis 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
http:wwwzsharenetdownload791079012de9e333 HOTKEY Option NUMPAD1 Infinite Health NUMPAD2 Save Position NUMPAD3 Restore Position NUMPAD4 Infinite Ammo NUMPAD5 One Hit Kill NUMPAD6 Invisible NUMPAD7 ReExploding grenades NUMPAD8 Grenade Disarmer NUMPAD9 Infinite Grenades
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt