Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Prototype oynayanlarr bakabİlİrmİİ

Prototype oynayanlarr bakabİlİrmİİ

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sistemim şu
İntel Core İ7
8GB Ram
Amd radeon hd 6610m ekran kartı (2GB olarak aldım ama toplam kullanılabilir grafik belleği 5GB Yazıyor)
Prototype oynarken sorun yaşamıyorum Fakat oyunda ekranda çok fazla patlamalar kurşunlar vs olunca ufak çaplı bir kasma oluyor Ekran kartının oyunu rahatça kaldırmasına rağmen fazla patlamalar olunca ufak bi kasıyor yardım edermisiniz lütfen ?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, belki bu konu açılmıştır ama ben baktım bulamadım ben prototype 2 yi gecen sene indirmistim ilk çıktığı zamanlar benim sistemim; intel core 2 duo 266ghz 2 gb ram ddr2 1 gb amd radeon hd 2xxx buydu fakat sistemi yeniledim oyunu o zaman sıkıntısız oynuyordum şimdiki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar tropiconun Önerilen Sistem Gereksinimleri: İşletim sistemi: Windows Vista 7 (32 veya 64bit) İşlemci: 2 GHz Quad Core CPU Hafıza: 2 GB RAM HDD: 5 GB boş disk alanı Ekran kartı: Shader Model 30 (Geforce 8800 veya daha iyisi, Radeon HD4000Series veya daha iyisi), 512...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Merhabalar daha önceleri bilgisayarımda oyunlarda yüksek performans alırken bu aralar çok kasma problemi yaşıyorum, mesela farcry3 oyununu daha önce yüksek performansta oynarken şimdi en düşük seviyede bile kasıyor Warframe adlı oyunda çok feci bir şekilde kasıyor sistemim şu şekilde İntel i5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Merhabalar daha önceleri bilgisayarımda oyunlarda yüksek performans alırken bu aralar çok kasma problemi yaşıyorum, mesela farcry3 oyununu daha önce yüksek performansta oynarken şimdi en düşük seviyede bile kasıyor Warframe adlı oyunda çok feci bir şekilde kasıyor sistemim şu şekilde İntel i5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,498Konular
982,059Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt