iltasyazilim
FD Üye
Merhabalarproxy kullaniyorum bazi guvenlik kodlari gozukmuyor sitelere uye olurken,sanirim javascript calismiyor dedilerornegin bi program indircem indir butanuna tikliyorum tiklanmiyorform doldururken İl sec kisminda İl secicem acmiyorbunu nasil duzeltebilirim lutfen yardimherkese sordum kimse bilmiyorbu Ülkede bu İŞten anlayan akilli bİrİ yok mu ya
Cevap: Proxyden girince javascript Çalismiyor forumları doldurup seçemiyorum
internet explorer a proxy yazdığın süre öteki programlarında bağlanması gerekir giremediğin yerlerde msn falan proxy ile ilgili olabilir
veya sorunun windowsda oluşan bir sorundan nedeniyle olabilir Bazenkullanıcıların hiç bir sebep yokken internete giremediklerini gördüm Format atınca düzelebilir, Format atıp öyle deneyebilirsin *
Cevap: Proxyden girince javascript Çalismiyor forumları doldurup seçemiyorum
internet explorer a proxy yazdığın süre öteki programlarında bağlanması gerekir giremediğin yerlerde msn falan proxy ile ilgili olabilir
veya sorunun windowsda oluşan bir sorundan nedeniyle olabilir Bazenkullanıcıların hiç bir sebep yokken internete giremediklerini gördüm Format atınca düzelebilir, Format atıp öyle deneyebilirsin *