Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

PS3 Emulator'e güvenilir mi?

PS3 Emulator'e güvenilir mi?
0
241

Similar threads

Playstation 3 Yamaları Nasıl İndirilir? PS 3?ün programları, Sony tarafından sürekli olarak yamalanmakta ve güncellenmektedir Bazı oyunları düzgün bir şekilde çalıştırmak için de çeşitli işletim programlarının son ve güncel versiyonları gerekmektedir Bu sistem yamalarını oyun konsolunuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Sony, bu ayın başında aldığı kararla PS3 ve PS Vita satışlarına son vereceklerini açıkladı. Ancak açıklamada en can alıcı nokta, bu eski konsol sahiplerinin oyun satın alamayacak olmasıydı. Bu karara gelen tepkiler üzerine Sony, PS3 ve PS Vita oyuncuları için geri adım attı. PS Vita ve PS3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam baştan özür dilerim ben internetten watch dogs indirmeyi düşünüyorum normalde 20GB ama blackboxda 9 gb sorum şu ki black boxta oyunun dosyasının düşük olmasının sebebi nedir sadece sıkıştırıldığı için mi düşük yoksa oyunda bazı bölümler kesilmiş veya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Intel tarafından piyasaya sürülen yeni Alder Lake CPU’lar, geliştiricisinin de açıkça belirttiği gibi PlayStation 3 emülatörü RPCS3’te üstün performans sunuyor. Alder Lake işlemciler, oyun performansı açısından liderlik tacını AMD’den geri almıştı ve bu farklı alanlarda da kendini hissettiriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bir oyuncunun konsolu tercih etmesi için pek çok neden vardır. Kontrolcüyü seviyor olabilir, bütçesini sarsmıyor olabilir ya da sadece kanepesini seviyor olabilir. Bunların hepsi PC’de de yapılabilecek şeyler, fakat PlayStation’a çıkan özel oyunları PC’de oynamak normal şartlarda mümkün değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt