ps4 ne zaman çıkacak özellikleri ve fiyat bilgisi Playstation4 ne vakit çıkacak diye bizim ufak sıpagetti sordu Gerçi ufak dediğime bakmayın orta okul 3 e gidiyor Hemen habere geçmeden önce bu sıpagettilerin yani yeni nesillerin oyunlarla ilgili ne kadar eksik ve eğik olduğundan bahsetmeme lüzum değil zannedersem Alayı aynı bunların Ders yap desen baktıkları değil fakat iş oyuna konsola gelince de neysseee derhal habere geçiyorum kızlar 1549347694 1549347694 ps4nezamancikacakozelliklerivefiyatbilgisi5c592b72ce670ps4nezamancikacakozelliklerivefiyatbilgisi5c592b72ce670ps4nezamancikacakozelliklerivefiyatbilgisi5c592b72ce670ps4 ne vakit çıkacak PS4 meraklılarına müjdeli haber geldi Takriben 18 ay sonra PS4 piyalarda olacakmış Sony, son hazırlıklarını yaptığı Ps4'ü 'deki E3 Fuar'ında tanıtmayı planlıyor Az Önce şirket tarafından bu konuda resmi bir tanımlama yapılmasa da, dominant olan görünüm bu yönde Kaynağını açıklamayan bir internet sitesi, PS4'ün 18 ay içerisinde piyasaya sürüleceğini iddia etti Bu açıklamaya Sony firması tarafından resmi bir itiraz yada müdahale gelmeyince söylentinin doğruluk payının olduğu düşünülüyor Teknik özellikleri malesef demin daha çıkmadığı için sır gibi saklanmakta Ben kişisel olarak bu yeni çıkacak aletin 2 bin tl den düşük olacağını düşünmüyorum Yani en azından türkiye için böyle olacak Tabiki 3D oyunların tamamınıda oynatacaktır burası kesin