Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

psi-ops lütfen yardım ediiii!!!!!

psi-ops lütfen yardım ediiii!!!!!
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlareskibir oyun olan psiopsu aldımsorunsuz oloarak bilgisayarım kurdum***** yaptımüstüne de yeniden başlattımfakat oyun bir türlü açılmıotam açcak gibi yapıo,sonra masaüstüne atıoya sistem gereksinimleri azbuçuk uyuyosistemim pentium3866mhz,512mb ram,64mb geforce2mx400 ekran kartıekran kartım için güncel sürücü kullanıomlütfen yardımlarınızı bekliom cevaplarınızı email*protected adresine bekliyorum

Similar threads

:öncelikle herkese merhaba arkadaşlarformula one 2008 oyununu aldım ve kurdum,ancak açarken önce oyun videosunu gösteriyo ve sonra oyun kapanıyof1 challenge 9902 çalışmayı durdurdu diyorlütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorumşimdiden sağolun sistem:windows vista premium, core2 duo 300 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Merhaba arkadaşlar benim adım Armağan Antalyalıyım 1 hafta önce benim eski bilgisayarım resmen ex ünvanını alp görevden çekildi şimdide yeni bir bilgisayar arayışı içindeyim bu konudaki cahilliğimi mazur görün pek birşeyde bilmem iş oyuna gelince döktürrüm ama teknik işte o beni biraz aşar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,497Konular
981,930Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt