Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar psi ops oyununda '' wei lu's inner chamber'' bölümünde mumyalar öldü bide büyük bi yaratık vardı onlar öldürdüm şimdi asansörle bütün katları geziyorum hiçbişey bulamıyorum 2keycard'ıda aldım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar gta san andreas oyunu ilk baş yükledim oyun rusça olarak açıldı türkçe yapmak için yeniden yükleyim dedim ve amirican die bi dosya geldi acaba bu programı açmak için listeden hangi progranı seçmek lazım lütfen yardım edin
arkadaşlar aranıza tekrar dönmek güzeluzun bi sakatlık döneminin ardınadn yine sahalarda olmak istiyorum ama fifa manager 06 yı daha önce nasıl kurmuştum hatırlamıyorum3 saattir uğraşıyorum sanırım grağı: bulamıyorum3 cdbulabilcem bir yer varmı lütfen bi çözüm bulun bana
hasretim sahalara...
Arkadaşlar merhaba öncelikle Oyunu internet üzerinden dün indirdim 2 kez yükledim ve açamadım *****te bi sorun yok Oyunu başlattığımda direk eaSport açılıyor ve
We're Soryy, an error has occurred
origin is not installed , and is required to play your game Please reinstall origin
Bu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.