Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

PSİ OPS Pyunu için lütfen yardım

PSİ OPS Pyunu için lütfen yardım

Similar threads

arkadaşlar psi ops oyununda '' wei lu's inner chamber'' bölümünde mumyalar öldü bide büyük bi yaratık vardı onlar öldürdüm şimdi asansörle bütün katları geziyorum hiçbişey bulamıyorum 2keycard'ıda aldım yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Arkadaşlar black ops 2yi 4cdyle yüklüyodumSon cdde okuma hatası alıyorum yani part 04te bir türlü çözemedim lütfen aciml yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
arkadaşlar gta san andreas oyunu ilk baş yükledim oyun rusça olarak açıldı türkçe yapmak için yeniden yükleyim dedim ve amirican die bi dosya geldi acaba bu programı açmak için listeden hangi progranı seçmek lazım lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
arkadaşlar aranıza tekrar dönmek güzeluzun bi sakatlık döneminin ardınadn yine sahalarda olmak istiyorum ama fifa manager 06 yı daha önce nasıl kurmuştum hatırlamıyorum3 saattir uğraşıyorum sanırım grağı: bulamıyorum3 cdbulabilcem bir yer varmı lütfen bi çözüm bulun bana hasretim sahalara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Arkadaşlar merhaba öncelikle Oyunu internet üzerinden dün indirdim 2 kez yükledim ve açamadım *****te bi sorun yok Oyunu başlattığımda direk eaSport açılıyor ve We're Soryy, an error has occurred origin is not installed , and is required to play your game Please reinstall origin Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt