Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

psi ops

psi ops

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar psi ops oyununda '' wei lu's inner chamber'' bölümünde mumyalar öldü bide büyük bi yaratık vardı onlar öldürdüm şimdi asansörle bütün katları geziyorum hiçbişey bulamıyorum 2keycard'ıda aldım yardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

arkadaşlar selam san andreas oyununda çokta ilerlemiş sayılmam gündüz çalıştığım için akşamları oynama fırsatım oluyor ve hile yapmasını da sevmediğim için baya bi becelleşiyorum oyunla benim sorum para kazanma ile ilgili yoldaki adamları öldürerek belli bi para kazanma imkanına sahibim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Arkadaşlar bizim sınıfta bi kız var 10sınıfım kız ara sıra bana çok yakın davranıyor ara sıra ok soğuk önceden mesaj attığımda yanıt veridi henüz whatsapp tan mesaj attım gördü fakat yanıt vermiyo yarım saat oldu bu şart karşısında ne yapmalıyım ? bide konu bulamıyorum ne konuşacağımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
selam arkadaşlar dün overclock yaptığım pc ye bi fan aldım cooler master jet7 işlemci amd 2600 overclock ile 23ghz stabil hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyoduama ısınma vardı biraz fanı değiştirirsem iyi olur diye düşündüm yeni fanı aldım içinden iletken jel çıktı onu sürdüm işlemcinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
MErhaba Arkadaşlar benim bilgisayarım bi powerı var fakat bu power bana yeterlimi bilmiyorum sizlerede bi sormak istedim sistemim aşağıda yazıyor buna göre kaç watt power gerekir haa bu powerlar için test olan vardı yaptım int üzerinden ama bir de size sorim dedim benim kasam Aopen marka bi kasa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
981,932Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt