Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

psikolog a gittim düzelmedi

psikolog a gittim düzelmedi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Merhaba arkadaşlar , 16 yaşımdayım ve hiç Sevgili yapmadım Sanırım bunun nedeni hiçbir süre kendimi hazırlanmış hissetmedim Sürekli arkadaşlarımın derstlerını dınlerdim i aralarını yapardım Yaklaşık 8sınıfta Yeni bir okula gitmeye başladım alt yeni arkadaşlar felan derken tum sınıfı 2 gunde arkadaşım yaptım yaklaşık 2 hafta daha sonra hayatım her tarafında hiç aşk yaşamamış birisiydim lakin karşıma bağlı sınıftan yaşıtım fazla güzel bir kıza karşı güçsüzlük duymaya başladım Herşey çok hoş sürekli Face vs yazıştık Buraya kadar olağan , lakin sonradan Bende KARARSIZLIK ve ÇEKINGENLIK başladı hiç red edilmemiş birisi ile çıkmamış birisiydim , ya oyuna geldiysem ? o an benim için ömür boyu afet olurdu bu fazla şüpheciydim lakin çok sağlamda aşıktım ilk aşkım sonuçta Sonradan sı ise daha kötü oldu o kızla tanışmadan once daima empati kurardım fakat bundan böyle empatinin anlamadını bıle unutmuştunm güya daima şüheci birisi oldum hemde çok kuşkucu ve üstüneden kız arkadaşım gönül eğlendırdiğimi sanıp bıraktı konuşmayı felan bütün 2 gün aralıksız düşündüm sorunum ne ? niçin çıkmadım oda benı seviyordu diye yarı bunalımdaydım ve ailem beni zorla psikoloğa götürdü 5 seans gittim ve benzeri hi gitmemişim gibi hiç yararrı olmadı yalnızca Kesin Olmama ci birisin dedi arkadaşlar 1 yıldır bu bende devam ediyor adeta asosya birisi olacağım lütfen bildiklerınızı paylaşırmısınız ?

bu kadar uzun yazdım inşallah allah sizi bu duruma düşürmez , allah sevdiğinizden ayırmayıp bir ömür boyu yaşatır bıktırıcı bi konu olduysada özür dilerim cevabınızı beklıyorum

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt