Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

psikolog desteği

psikolog desteği
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ilk önce iyi akşamlar

Ben psikolojik yardım elde etmek istiyorum lakin aslında önemli derecede zeka olarak çıkmazda gibi hissediyorum Bir kız davası vardı 1 bucuk ay takıldı Aynı iş yerinde bu arada kız Bunla herşey yaşadık Yattık kalktık lakin bu kıza bır kez sert çıktım bir konu hakkında kıskançlık durumu kaba kroki yani Sonra bir hafta pek konuşmadık sadece ara sıra o aradı ben aradğımda açmadı 1 hafta sonradan yüz yüze konuştuk ben güvenemiyorum sana ya bitmiş bana bağırırsan kızarsan diye bir mazeret ile uzaklaştı ayrılalımda açık açık demıyor akışına bırak dıyıp duruyor Bu koşul işimede yansıdı 2 kez uyarı aldım performansımdan nedeniyle evde de annemlerle sürekli anlaşmazlık halindeyiz stresliyim ne yeemek yıyebılıyorum ne uyku Psikiyatr gitsem tezgâhtar olur mu ?

Şunu düşünebilirsiniz ulan kızla yattın mıllet bunun için ugrasır sonra kızı salar dıye ama ben kızı gercekten sevdıgım ıcın kosuyorum pesınden

858,496Konular
981,719Mesajlar
29,788Kullanıcılar
EnggggSon üye
Üst Alt