Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Psikolojik Korku Oyunu Ad Infinitum'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Psikolojik Korku Oyunu Ad Infinitum'ın Çıkış Tarihi Açıklandı
0
126

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Yayıncı Nacon ve geliştirici Hekate, birinci şahıs hayatta kalma kaygı oyunu İsim Infinitum'ın 20 Nisan 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. 

Ad Infinitum, atmosfere ve öyküye odaklanan birinci şahıs hayatta kalma endişe oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyundaki Büyük Savaş'ı bir Alman askerinin bakış açısından deneyimleyeceksiniz. Bu gerçek üstü savaşın kabusunda, hayatınız ve akıl sıhhatinizi kaybetme riskine gireceksiniz. Savaşın dehşetinden kaçmaya çalışacak ve olayları derinlemesine yaşayacaksınız.

Kabus ile gerçek ortasındaki ve gerçek ile palavra ortasındaki sonlar, kıyametler koptuğu için paramparça halde. Büyük Savaş'ın dehşetiyle dolu bir Alman askerini oynayın. Vahim yaratıklara karşı çıkın, ölümcül tuzakları aşın ve gizemleri çözmeye çalışın. Ruhunuzu kurtarmak ve gerçeklerin perdesini aralamak için her şeyin üstesinden gelin.

Steam sayfası

Oynanış fragmanı

Similar threads

Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Brass Token, kaygı aksiyon macera oyunu The Chant'in 3 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ekip ayrıyeten, tarikatın karanlık taraflarını ve oyunun yakın dövüş sistemine bir bakışı atan yeni bir fragman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
  Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Obsidian Entertainment, çok oyunculu hayatta kalma oyunu Grounded'ın Erken Erişim'den çıkacağını duyurdu. Ek olarak oyun, Xbox Series, Xbox One, Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için 27 Eylül'de çıkış yapacağı bildirildi.   Grounded, birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
  Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Obsidian Entertainment, çok oyunculu hayatta kalma oyunu Grounded'ın Erken Erişim'den çıkacağını duyurdu. Ek olarak oyun, Xbox Series, Xbox One, Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için 27 Eylül'de çıkış yapacağı bildirildi.   Grounded, birinci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
  Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Brass Token, kaygı aksiyon macera oyunu The Chant'ın kıssa fragmanını yayınladı.   Oyunun açıklaması şu halde:   Uzak adada barış, huzur ve güneş... Daha ne isteyebilirsin ki? Olayların karanlık tarafını yansıtan yeni endişe oyunu The Chant, üçüncü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
  Yayıncı Prime Matter ve geliştirici Studio Iggymob, Gungrave G.O.R.E'un 22 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.   Gungrave G.O.R.E, Güney Kore Stüdyosu IGGYMOB'un geliştirdiği üçüncü şahıs aksiyon nişancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt