Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Psikolojim ilginç bozuk, yüzüm şişman bana kızlar bakmaz psikolojisini nasıl yenerim?

Psikolojim ilginç bozuk, yüzüm şişman bana kızlar bakmaz psikolojisini nasıl yenerim?
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ilk Olarak boyum 176 kilom 75 arkadaşlar irtifakilo endeksine bakıldığında kilom doğal sıradan çıkıyor, göbek, basen vb şeyler ise yok vücudum alışılagelmiş şekle sahip kuvvetsiz görüntüsü veriyor fakat yüzümün böylece olduğunu söylemiyorlar Kimisi diyor kafan büyük, kimisi diyor yüzün şişman geçenlerde ise kendisi 90 kilo olan arkadaş fazla şişmansın biraz zayıfla dedi nerem şişman l*n dedim yüzünü görmüyomusun dedi 20 yaşında biri olarak resmi olarak 21 yaşına girdim psikolojim acayip bozuldu spor yapmak için fazla şey araştırdım malum üniversite, okuduğum şehirde nere var nere yok bütün bilemiyorum da üzerine sınavlar, mektep da olunca imkansız 1 aydır ekmek yemiyorum 1 tabak yemek yemek yiyorum onun açık havada tuz tüketimim yok fakat pozitif çikolata tüketirim, bununla beraber pasta vb şeyleri Birde salaksaçma konuşan ahali vardır ailemde onlar da kafamın büüyk olduğunu söylerler yalnız kendi arkadaş ortamıma sorduğumda şişman bir yüzüm olmadığını söylerler hatta sırf bunun için konuştuğum kızlarla irtibatı kestim ben bunlara bedel değilim diye, aynadan kendime baktığımda ise yüzüm bana gayet doğal geliyor, yüzüm dairesel şekle sahip Ön kameradan resim çekildiğimde yine benzer şekilde gayet doğal yüz şekim var uzakta tekrar doğal yüz şekline sahibim ama yakından olunca kilolu görünüyor suratım Ve bilhassa telefonun arka kamerası beni resmen amorf, acayip şişman gösteriyor aynaya bakıyorum, ön kameradaki fotoğraflarıma bakıyorum, bide arka kameradan olan fotoğraflarıma bakıyorum büyük değiştirme var bunun nedeni nedir? Ve elaleme kadar mi haraket etmeliyim, canım fazla sıkkın fazla psikolojim bozuk bu yüzden çirkin bir şişmanım diye yüzüme etmediğim küfür bile kalmadı, boyuma tarafından kilom fazla mı? Kızlarla hitabe isteğim falan kalmadı nede olsa bakmaz neyimi sevicek de bakıcak ulan diyorum bundan böyle, bi yardım edin nolursunuz?

858,498Konular
982,059Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt