Yayınlanacak yamada daha çok topluluk tarafından istenen yeniliklere odaklanacağını açıklayan PUBG Corporation, Silah Ustalığı ve harita işaretleme sistemlerinde değişikliklere gideceğini söyledi. Biz de sizler için yamanın getireceği değişiklikleri aşağıda sıraladık.
Silah Ustalığı
- Eşsiz, kusursuz ve fiyatsız mükafatlar kazanabileceğiniz yeni bir ilerleme sistemi.
- Oyuncuların silah kabiliyetlerini artırabilecekleri yeni bir meydan
- Artık haritada içinde bulunduğunuz duruma nazaran kullanabileceğiniz 6 farklı işaret olacak.
- AR, DMR ve SR silahları daha ziyade belirecek.
- Öne çıkarılan harita Haziran güncellemesiyle Sanhok değil Erangel olacak.
- Bilhassa SR başta olmak üzere, AR, DMR ve SR silahları daha çokça belirecek.
- Mavi alan ayarlaması
- Bir denetim cihazıyla oynarken silah eklentileriyle uğraşmanın bazen güçlükle olabildiğini ve bu yüzden kimi oyuncuların oyunun erken safhalarında savaşmaktan kaçındığını biliyoruz.
- Bu sorunu çözmek için oyuna gereksiniminiz olan ekipmanları otomatik olarak bölgeden almanızı sağlayacak bir oto ekipman yekuna sistemi ekliyoruz. Bu sayede envanterinizde geçirdiğiniz mühlet kısalacak ve artan müddette savaşabileceksiniz.
- Oto ekipman yekuna özelliğimizde olduğu üzere oyunu oynamanızı kolaylaştıracak tahliller üzerinde çalışıyoruz.
- Denetim cihazınızda eğilmek için analog tuşlarını kullanmanın bazen nişan alış ve hareket ediş kabiliyetinizi olumsuz yanda etkileyebildiğini anlıyoruz.
- Bu yüzden eğilme fonksiyonunu analog tuşları mahalline, art tarafta bulunan L1-R1/LT-RT tuşlarına atayan yeni bir denetim şeması oluşturuyoruz.