iltasyazilim
FD Üye
Puddingli Milyöf Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket milyof hamuru
*500 gr süt
*2 yemek kaşığı şeker
*1 paket vanilya lı pudding (37 gr)
*İçine sürmek için
*Az miktarda margarin
*Pudra şekeri
Üzerini süslemek için
*Ahadudu veya çilek
*Pudra şekeri
Puddingli Milyöf Tarifi Yapılışı Merhabalar
1
*Buzluktan çıkardığımız milyöf hamurunu 5 dk bekleyip resimde gördüğünüz gibi kalpli kalıpla kesin bir küçüğü ile tekrar kesin altı bütün olacak
*Üzerine küçükle kestiğimiz gelecek
*Bütün olanı çok az yağlayın biraz pudra şekeri serpin üzerine kestiğinizi yerleştirin biraz üzerinden bastırın
*Hepsini aynı şekilde yapın
*Ortasından çatalla bir kaç kez batırın tepside biraz buzların çözülmesini bekleyin
*Bu arada puddingini yapalım
*Sütü tencereye bırakıp şekeri ve puddingini koyalım
*Ocağı açalım devamlı karıştırarak pişirelim iki üç dk bekletip kapatalım
*Onunda soğumasını bekleyelim
*Tabi bu pudding tatlıya göre fazla siz yarısını yapabilirsiniz
*Fırının ayarını 180 dc ayarlayıp tepsiyi fırına verin üzeri kızarıncaya kadar pişirin fırından alınca soğumasını bekleyin
*Soğuyunca ortasını hafif hafif bastırın birer tatlı kaşığı pudding koyun süslemek için birer tane ahududu yerleştirin ve pudra şekeri serpin
Afiyet olsun
*
*1 paket milyof hamuru
*500 gr süt
*2 yemek kaşığı şeker
*1 paket vanilya lı pudding (37 gr)
*İçine sürmek için
*Az miktarda margarin
*Pudra şekeri
Üzerini süslemek için
*Ahadudu veya çilek
*Pudra şekeri
Puddingli Milyöf Tarifi Yapılışı Merhabalar
1
*Buzluktan çıkardığımız milyöf hamurunu 5 dk bekleyip resimde gördüğünüz gibi kalpli kalıpla kesin bir küçüğü ile tekrar kesin altı bütün olacak
*Üzerine küçükle kestiğimiz gelecek
*Bütün olanı çok az yağlayın biraz pudra şekeri serpin üzerine kestiğinizi yerleştirin biraz üzerinden bastırın
*Hepsini aynı şekilde yapın
*Ortasından çatalla bir kaç kez batırın tepside biraz buzların çözülmesini bekleyin
*Bu arada puddingini yapalım
*Sütü tencereye bırakıp şekeri ve puddingini koyalım
*Ocağı açalım devamlı karıştırarak pişirelim iki üç dk bekletip kapatalım
*Onunda soğumasını bekleyelim
*Tabi bu pudding tatlıya göre fazla siz yarısını yapabilirsiniz
*Fırının ayarını 180 dc ayarlayıp tepsiyi fırına verin üzeri kızarıncaya kadar pişirin fırından alınca soğumasını bekleyin
*Soğuyunca ortasını hafif hafif bastırın birer tatlı kaşığı pudding koyun süslemek için birer tane ahududu yerleştirin ve pudra şekeri serpin
Afiyet olsun
*