iltasyazilim
FD Üye
Pudingli 3 Katlı Lokum Tarifi İçin Malzemeler
*2 litre süt
*2 bardak irmik
*2 bardak şeker
*2 paket vanilya
Puding için,
*İstediğiniz çeşitte bir paket puding (ben çikolatalı bademli kullandım)
*2 bardak süt
Üzeri için
*Hindistan cevizi
Pudingli 3 Katlı Lokum Tarifi Yapılışı Sütü, irmik ve şekeri tencereye alıp kaynatalım 10 dk kadar kaynaması gerekiyor koyu kıvam alana kadar Ocağı kapattıktan sonra vanilyaları da ekleyip karıştıralım Kare borcamın altına hindistan cevizi serpelim Lokumun yarısını tepsiye dökelim Arasına da iki bardak sütle pişirdiğimiz pudingi dökelim Eşit bir şekilde yayalım Kalan lokumu da dökelim ve üstünü tamamen hindistan ceviziyle kapatalım İsterseniz tarçın da serpebilirsiniz Biraz soğuduktan sonra dolaba kaldıralım ve iyice soğutalım 1 gece beklerse daha güzel olur Çok hafif bir tatlı Afiyet olsun
*2 litre süt
*2 bardak irmik
*2 bardak şeker
*2 paket vanilya
Puding için,
*İstediğiniz çeşitte bir paket puding (ben çikolatalı bademli kullandım)
*2 bardak süt
Üzeri için
*Hindistan cevizi
Pudingli 3 Katlı Lokum Tarifi Yapılışı Sütü, irmik ve şekeri tencereye alıp kaynatalım 10 dk kadar kaynaması gerekiyor koyu kıvam alana kadar Ocağı kapattıktan sonra vanilyaları da ekleyip karıştıralım Kare borcamın altına hindistan cevizi serpelim Lokumun yarısını tepsiye dökelim Arasına da iki bardak sütle pişirdiğimiz pudingi dökelim Eşit bir şekilde yayalım Kalan lokumu da dökelim ve üstünü tamamen hindistan ceviziyle kapatalım İsterseniz tarçın da serpebilirsiniz Biraz soğuduktan sonra dolaba kaldıralım ve iyice soğutalım 1 gece beklerse daha güzel olur Çok hafif bir tatlı Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.