Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Pudingli Kabardıkça Kabaran Kekim

Pudingli Kabardıkça Kabaran Kekim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Pudingli Kabardıkça Kabaran Kekim Tarifi İçin Malzemeler

*3 yumurta
*2 buçuk kahve fincanı şeker
*1 kahve fincanı süt
*1 kahve fincanı sıvı yağ
*3 kahve fincanı un
*1 kabartma tozu
*1 vanilya
*1 çay kaşığı karbonat
*3 yemek kaşığı kakao

Üzeri için;

*1 paket puding
*1 paket krem şanti
*Paketlerin üzerine yazıldığı kadar süt

Keki ıslatmak için;

*1 su bardağı süt

Pudingli Kabardıkça Kabaran Kekim Tarifi Yapılışı
1
*Herkese merhaba harika bir tat misafirleriniz bu tarife bayılacaklar eminim??
*İlk önce krem şantiyi bir kaba boşaltım üzerine yazıldığı kadar sütü ekledim ve iyice çırpıp buzluğa attım daha sonra başka bir kaba yumurtaları koydum ,çırpmaya başladım
*İyice köpürene kadar çırptım kabarık bir kekiniz olmasını istiyorsanız yumurta ve şekeri iyice çırpmalısınız
*Daha sonra sütü yağı ekledim çırpmaya devam ettim ve daha sonra diğer malzemeleri ekledim ve yağlanmış borcama döktüm
*Daha önce 180 derece ısıtılmış fırına attım ve pişmesi için bıraktım kekin kabarık olması için fırın kapağını ilk 15 dakika açmayın kekiniz söner
*O sırada bir tencereye pudingi ve üzerine yazıldığı kadar sütü ekledim ve pişirdim soğuması için bıraktım kekim pişti
*İlk sıcaklığı gittikten sonra kürdanla delikler oluşturdum ve bir bardak sütü üzerine gezdirdim her tarafa eşit şekilde
*Keki soğuması için bıraktım
*Kek ve puding soğuduktan sonra kekin üzerine krem şantiyi daha sonra pudingi döktüm ve dolapta bir kaç saat beklettim
*Çok şahane bir tat herkese tavsiye ederim

858,505Konular
982,690Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt