iltasyazilim
FD Üye
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Resimli Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı un
12 yemek kaşığı nişasta
12 yemek kaşığı tereyağı
Varsa 12 çay kaşığı damla sakızı
13 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
12 paket kakaolu puding
2 su bardağı süt
12 su bardağı fındık içi (büyükçe dövülmüş)
Hazırlanışı
Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın
Orta yükseklik tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın
Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ek edin 12 dakika kaynatıp ocaktan alın
Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üstüne dökün
Soğuduktan sonradan 2 su bardağı sütle pudingi pişirin Onu da tavuk göğsünün üstüne dökün
Dövülmüş fındıkla süsleyin Buzdolabında soğutup servis edin *
Resimli Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı un
12 yemek kaşığı nişasta
12 yemek kaşığı tereyağı
Varsa 12 çay kaşığı damla sakızı
13 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
12 paket kakaolu puding
2 su bardağı süt
12 su bardağı fındık içi (büyükçe dövülmüş)
Hazırlanışı
Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın
Orta yükseklik tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın
Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ek edin 12 dakika kaynatıp ocaktan alın
Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üstüne dökün
Soğuduktan sonradan 2 su bardağı sütle pudingi pişirin Onu da tavuk göğsünün üstüne dökün
Dövülmüş fındıkla süsleyin Buzdolabında soğutup servis edin *