Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

püf noktaları<< Hamur işleri

püf noktaları<< Hamur işleri
0
66

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
püf noktaları Hamur işleri hamur işlerinde püf noktalar hamur işi püf noktaları işlerinin noktaları işleri Hamur işleri için öneriler Yağlı hamurla yapılan böreklerde hamurun kıvamı bozulmaması için, içine çok az limon suyu katın Hamuru dinlendirirken mutlaka üzerini ıslak bezle örtün Islak bez, hamurun kabuk tutmasını önler Unla yapılan tatlıları hazırlarken içlerine fazla eksik tuz katmak lezzeti arttırır Payın nemli kalmasını istemiyorsanız, pişirdikten sonradan tel ızgaranın üzerinde soğumaya bırakın Bu, hava akımının altta da dolaşmasını sağlar Hamuru yoğururken suyu azar azar ekleyin Birden bire eklenen suyun hamuru pütürlü yapacağını unutmayın  
 
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt