puhahahaha OLAY: Bir piliç, bir yolda karşıdan karşıya geçer SORU: Piliç karşıdan karşıya neden geçer? CEVAPLAR: RENE DESCARTES: Yolun öbür tarafına devretmek için EFLATUN: İyiliği için Reel, öteki taraftadır ARISTOTELES: Karşıdan karşıya geçirmek pilicin doğasıdır KARL MARX: Tarihsel olarak kaçınılmazdı HIPOKRATES: Pankreasının fazla salgısı yüzünden MARTIN LUTHER KING JR: Bütün piliçlerin nedenini açıklamak zorunda kalmadan özgürce karşıdan karsıya geçtikleri bir dünya düşlüyorum RICHARD M NIXON: Piliç karşıdan karşıya geçmedi, yeniden ediyorum, piliç asla yolun karşısına geçmedi SIGMUND FREUD: Pilicin karşıdan karşıya geçmesiyle ilgilenmeniz, sizde dinç bir cinsel güvensizlik duygusunu ele vermektedir BUDA: Bu soruyu sormak, sizin kendi piliç doğanızı inkâr etmektir GALILEI: Oysa piliç karşıdan karşıya geçiyor CHARLES DE GAULLE: Piliç belki yolun karşısına geçti, ama otoyolun karşısına az önce geçmedi EINSTEIN: Pilicin yolun karşısına geçmesi ya da yolun pilicin ayakları aşağıda yer değiştirmesi, baştan sona sizin gösterdiğiniz referansa bağlıdır BILL CLINTON: Anayasa üzerine yemin ederim fakat bu piliçle aramda hiç bir şey geçmemiştir GEORGE W BUSH: Pilicin bu yolda BM kararlarına karşın cezalandırılmadan karşıdan karşıya geçmesi, demokrasiye, özgürlüğe ve adalete, kafa tutmaktır Bu şart, o yolu bizim şimdiden bombalamış olmamız gerektiğini göstermektedir SÜLEYMAN DEMIREL : Piliç geçmişse geçmiş, geçmemişse geçmemiştir TANSU ÇILLER : Bu memleket için karşıdan karşıya geçen piliç de bizimdir, üstünden geçen traktör de bizimdir R TAYYIP ERDOGAN : Ben tavuklu sandviç de satmıştım ABDULLAH GÜL : Hayır, bana böyle bir data verilmedi lakin karşıdan karşıya geçtiyse hükümet gereğini yapar ANECDET SEZER :Karşıya geçtiği nokta kamusal alansa, başörtülü geçemez TÜRK ERKEGI : Piliç sarışın mı? Esmer mi?