Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Punisher Yardım ve Öneri

Punisher Yardım ve Öneri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Punisher i sorunsuz yukledim ama setup die bşi var orda herşey tamam graphic card ı bulamıo
No acceptable video card found

Unable to detect a video card that supports hardware transform and lighting (T&L) The Punisher requires hardware T&L to run

yazıo lütfen ozel mesaj veya konuya mesaj yazarak yardımcı olunn lutfen şimdiden saolun

Similar threads

MRB ARKADAŞLAR BEN BU KOLUNU ALICAM ACABA İNGLİZCESİ OLANLAR BİR DEĞERLENDİRE BİLİRLERMİ SİSTEM ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDA TEŞEKÜRLER Logitech® Z680 51 Configuration • 500 Watts • Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding • THX® Certified Transform your PC or game console into an incredible home...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
MRB ARKADAŞLAR BEN BU KOLUNU ALICAM ACABA İNGLİZCESİ OLANLAR BİR DEĞERLENDİRE BİLİRLERMİ SİSTEM ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDA TEŞEKÜRLER Logitech® Z680 51 Configuration • 500 Watts • Dolby® Digital & DTS® Hardware Decoding • THX® Certified Transform your PC or game console into an incredible home...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
League Of Legends Helper Tool (LOLHT) 60 Minimap, Lasthit, Bursts; +++ (Updated) It's been more than 9 months since the first LOLHT was released and i am glad to announce that zero bans were reported so far! It's an easy tool which gives nice advantage and helps you climb the ladder! First...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
HAKETTİYSEM! +rep Hepsi Alıntıdır Bu onceki konum bundada birsürü hile var: http:wwwfrmtrcomoyunhileleri3farkiylahtml Age of Empires Aşağıdaki kodları Enter tuşuna bastıktan sonra çıkan ekranda yazın Eğer olmazsa oyun esnasında yazarak deneyin: MEDUSA : işçiler medusa olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt