Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

punisher yardım!!

punisher yardım!!
0
144

Similar threads

Punisher i sorunsuz yukledim ama setup die bşi var orda herşey tamam graphic card ı bulamıo No acceptable video card found Unable to detect a video card that supports hardware transform and lighting (T&L) The Punisher requires hardware T&L to run yazıo lütfen ozel mesaj veya konuya mesaj...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
arkadaşlar punisher da birkaç bölüm geçtikten sonra izbandut gibi bir herif geliyo o herifle odada kapışıyos ancak herife bişi olmuyo, bu adamı halt edebilen varsa yöntemini söylerse sevinirimhepinize teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Marvel Kozmosu içerisinde bölge alan en gözü kara anti-kahramanlardan birisi olan Punisher'ın hayatı bildiğiniz üzere tam bir kaos. Gözlerinin önünde ailesinin öldürülmesinin akabinde hayatını suçluları "cezalandırmaya" adayan Frank Castle'ın işi her hengam kolay olmuyor. Hele bir de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Arkadaşlar The Punisher oyununun cheat leri varsa gönderir misiniz eyvallah
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
arkadaş kolay gelsin the punisherde varil atan adamı geçtim ama ondan sonraki ilginç adamı geçemiyorum hızlı hareket ediyo ve bişeyler fırlatıyo ne yapmam lazım bilen varmı???
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,112Kullanıcılar
Üst Alt