Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Purina mama sağlıklı mı?

Purina mama sağlıklı mı?
0
342

moderatör

Super Mod
Etkileşim
7
F-D Coin
12

Purina ONE sağlıklı mı?​

Hem yavru hem yetişkin hem de kısırlaştırılmış kedilerin gelişim dönemlerini destekleyecek vitamin, mineral ve besinleri bir arada sunan Purina One kedi maması; güvenilir, sağlıklı ve kaliteli alternatifler arasında yer alıyor.

Purina ne malı?​

Purina, 2001 yılında kurulan kedi ve köpek maması markasıdır. Amerikan merkezli Nestlé Purina PetCare bünyesindedir.

Purina Friskies kedi maması iyi mı?​

bence çok iyi bir mama.. kullanmaya başladıktan sonra kedimin tuvaleti kokmuyor artık ve tüy dökülmesi çok azaldı.. kedim 6 aylık olduğu için yavru kediler için olanı kullanıyorum. 300 gramlık yetişkin kediler için olandan aldım, onu da ödül maması olarak veriyorum… bayılıyor..

Reflex Kedi Maması Sağlıklı mi?​

Reflex kedi maması içinde kedilerin sağlığına zarar verecek hiçbir içerik bulunmamaktadır.

Similar threads

Kedi tüyü ve deri döküntüleri üzerindeki etkin alerjenleri azaltan güçlü tesir Purina Pro Plan® LiveClear®, bu ay hayvan severlerle buluştu. Pro Plan® LiveClear®, temel bileşeni olan ve yumurtalardan elde edilen muhakkak bir protein sayesinde; Fel d1'i kaynağında, yani kedinin tükürüğünde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İnsanlarda yetişkinlik için genellikle kabul edilen yaş 18'dir. Kedilerde ise yetişkin olmanın daha farklı kriterleri bulunmaktadır. Kedinin büyümeyi bıraktığı sihirli bir yaş bulunmamaktadır. "Kediler ne zaman büyür? " sorusuna net bir cevap vermek çok mümkün değildir. Kediler için bir gelişim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Türkiye'deki tüm kedi sahiplerini ilgilendiren çok kıymetli bir gelişme yaşandı. Fransa devletine bağlı olan ve tehlikeli eserlere karşı tüketiciyi bilgilendiren Rappel Conso isimli kurum, epey tanınan bir kedi markası olan Pro Plan'ın birtakım ürünlerinde kimyasal tespit edildiğini açıkladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yeni doğmuş kediler hayatta kalabilmek ve sağlıklı bir şekilde gelişebilmek için yüksek enerjiye ihtiyaç duyarlar. Anne kedinin hasta olması ve yavru kedileri besleyememesi ya da yavru kediyi bir sebepten dışlaması gibi sorunlar yaşadığın zaman yeni doğmuş kedilerde beslenme problemleri görülür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Minik tatlı kedi yavrunuzun en iyi şekilde büyümesi, yetişkin bir kedi olduğunda da sağlıklı olabilmesi için dikkat edilmesi gereken en manâlı şeylerden biri beslenme Herhangi bir negatif koşul olmadığı sürece yavru kediler takriben birincil 4 hafta sadece annelerinin sütünü emerek beslenirler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt