Putin, Rus parlamentosunun alt kanadı Duma’daki genel kurul toplantısında, “Uluslararası piyasalarda urunlerimizi ilerleterek onları kuresel acıdan rekabetci hale getiriyoruz, yani ulke icindeki kendi uretimimizin seviyesini yukseltiyoruz İc tuketicimiz, kuresel analoglarından geri kalmayan urun ve hizmetlerden yararlanacak Başka yolu yok Eğer icimize kapanırsak ve fıcıdaki salatalıklar gibi olursak, kendi kendimizi turşularsak, bundan iyi hicbir şey cıkmayacak Ancak salatalık daha lezzetli hale geliyor dedi
h 4İC PİYASA ARTIK BİZE YETERLİ DEĞİLPutin, “Bazı uretim turlerine gore oyle bir seviyeye ulaştık ki artık ic piyasa bize yeterli değil Petrol ve doğalgazı demiyorum bile Bunları tek başımıza tuketecek gucte değiliz Metalurji ve petrokimya ic piyasa icin fazla geliyor Tarım sektoru rekabetci hale geliyor Orneğin Cin’deki domuz pazarı icin mucadele ediyoruz Ama şimdilik istenen sonuca ulaşamadık şeklinde konuştu
h 4İC PİYASA ARTIK BİZE YETERLİ DEĞİLPutin, “Bazı uretim turlerine gore oyle bir seviyeye ulaştık ki artık ic piyasa bize yeterli değil Petrol ve doğalgazı demiyorum bile Bunları tek başımıza tuketecek gucte değiliz Metalurji ve petrokimya ic piyasa icin fazla geliyor Tarım sektoru rekabetci hale geliyor Orneğin Cin’deki domuz pazarı icin mucadele ediyoruz Ama şimdilik istenen sonuca ulaşamadık şeklinde konuştu