Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

quake 4 konsolu açamıyorum arkadaşlar yardım lütfen

quake 4 konsolu açamıyorum arkadaşlar yardım lütfen
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya arkadaşlar bir yere geldim takıldım kaldım hileleri kullanmak istiyorum ama konsolu açamıyorum Heryerde sol ctrl+alt+~ diye geçiyo ama ben bitürlü açamadım yardımcı olacak bi vatandaş varmı

Similar threads

QUAKE 4 hileleri Konsolu açmak için oyun oynama anında Sol Ctrl + Alt + ~ tuşlarına basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin Kod Sonuç God Tanrı modu noclip Uçma modu no Görünmezlik modu freeze Herşey donar give all Tüm silahlar ve Full cephane give ammo Full Cephane nextMap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Beyler ps3üm var ve resistance fall of man die bi oyun oynamaya başladım ama bi turda takıldım 4 tur olması lasım tam hatırlamıom nerde kaldıımıda anlatıım karısık bi yer orman gibi heryerde bombalar filan patlıo ben ordaki makinalıları öldürdüm ama mission objectif de mortar ları öldürün dio...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar ben a4tech kb(s) 2680 rp kablosuz klavye mouse seti kullanıyorum(maalesef) bazı oyunlarda gereken tuş kombinasyonları bu klavyede yapılamıyor Bazı oyunlarda shift+e gerekiyo yapamıyorum Quake 4 ile alakası ne derseniz konsolu açmam için gereken left ctrl+alt+~ kombinasyonuda olmuyo bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Quake 4 Konsolu açmak için Left Ctrl + Alt + ~ tuşlarına basın Şimdi aşağıdaki kodları girin: god Ölümsüzlük noclip Uçma no Görünmezlik freeze Herşey donar give all Tüm silahlar ve cephane give ammo Ful cephane nextMap Sonraki haritayı yükler aviDemo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Quake Oyun sırasında tuşuna basın ve çıkan konsola aşağıdaki hileleri girin: god Ölümsüzlük give 2 2 silahı verir give 3 3 silahı verir give 4 4 silahı verir give 5 5 silahı verir give 6 6 silahı verir give 7 7 silahı verir give 8 8 silahı verir give s 255 255 Shotgun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt