Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Quaresma neden kadrodan atıldı ?

Quaresma neden kadrodan atıldı ?
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Quaresma niçin kadrodan atıldı ? Quaresma niçin kadro dışı kaldı? Quaresma niçin kadroda yok Beşiktaş Futbol Takımı Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, takımının yıldız futbolcusu RicardoQuaresma’yı, yaptığı ciddi bir disiplinsizliğin karşılığında geçen hafta ligde yaptıkları Orduspor maçı kadrosuna almadığını açıkladı Carvalhal, Beşiktaş Kulübünün internet sitesindeki açıklamasında, konuyla ilgili medyada yer alan haberler üstüne bir izah etme yapma gereği duyduğunu açıklama etti Ricardo Quaresma, yaptığı ciddi bir disiplinsizliğin karşılığında benim tarafımdan Orduspor maçı kadrosuna alınmamıştır diyen Carvalhal, bu olaydan sonra medyada, kendisinin kulüpten terketmek istediği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı: Quaresma çok kayda değer bir oyuncu, fakat benim de takım organizasyonunu ve disiplinini sağlama görevim aşikardır Ben de en fanatik Beşiktaş taraftarı gibi içinde kazanma arzusu olan birisiyim Benim sözlüğümde ‘yeniden asla’ gibi bir kavram bulunmamaktadır Şu lahza manâlı olan, Atletico Madrid ile oynayacağımızkarşılaşmayı galip gelmek ve Beşiktaş’ı Avrupa’nın en önemli ekiplerinin yanına getirerek tarihe geçmektir böylece perşembe günü oynayacağımız bu kayda değer karşılaşmada herkesi ihtiyacımız olan sinerjiyi oluşturmak için Fiyapı İnönü Stadı’na gösteri ediyorum  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt