Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

r9 280x eksik yazılım

r9 280x eksik yazılım
0
125

Similar threads

ekran kartım teknik servisde evdeyken driverini yükledigimde yazılımda vddc diye bi ayar olması gerekiyor internette var benim ekran kartında yok kesin driverden midir sorun ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
ekran kartım teknik servisde evdeyken driverini yükledigimde yazılımda vddc diye bi ayar olması gerekiyor internette var benim ekran kartında yok kesin driverden midir sorun ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımdan internete bağlanmak için vodafone bayisinden mobile broadband k4201 modelinde usb girişli cihaz aldım Evdeki masaüstü bilgisayarıma taktım bir türlü cihazı win 7 işletim sisteminde tanıtamadım Cihazı bilgisayara bağladıktan sonra cihazın içinde gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımdan internete bağlanmak için vodafone bayisinden mobile broadband k4201 modelinde usb girişli cihaz aldım Evdeki masaüstü bilgisayarıma taktım bir türlü cihazı win 7 işletim sisteminde tanıtamadım Cihazı bilgisayara bağladıktan sonra cihazın içinde gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt