Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

r9 280x eksik yazılım

r9 280x eksik yazılım

Similar threads

ekran kartım teknik servisde evdeyken driverini yükledigimde yazılımda vddc diye bi ayar olması gerekiyor internette var benim ekran kartında yok kesin driverden midir sorun ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
ekran kartım teknik servisde evdeyken driverini yükledigimde yazılımda vddc diye bi ayar olması gerekiyor internette var benim ekran kartında yok kesin driverden midir sorun ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Öncelikle Herkeze Merhaba Konuma cevap yazanlara yazmayanlara neyse konuya geçeyim Lütfen yazcaklarım uzun ama lütfen sabırla okuyun çünkü 22,5 aydır bunu yapmakla uğraşıyorum Benim 1 ekran kartım 1 de remim var rem de aynı şekilde bozuk neyse şimdi bu zamandan bi kaç ay 12 di sanırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımdan internete bağlanmak için vodafone bayisinden mobile broadband k4201 modelinde usb girişli cihaz aldım Evdeki masaüstü bilgisayarıma taktım bir türlü cihazı win 7 işletim sisteminde tanıtamadım Cihazı bilgisayara bağladıktan sonra cihazın içinde gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar ben masaüstü bilgisayarımdan internete bağlanmak için vodafone bayisinden mobile broadband k4201 modelinde usb girişli cihaz aldım Evdeki masaüstü bilgisayarıma taktım bir türlü cihazı win 7 işletim sisteminde tanıtamadım Cihazı bilgisayara bağladıktan sonra cihazın içinde gelen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt