Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rabbi inni messeniyed durru ve ente erhamur rahimin

Rabbi inni messeniyed durru ve ente erhamur rahimin
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hz Eyyup'un Duası
Hz Eyup ’un cok ağır bir hastalığı vardı Bu hastalık onu icten ice eritiyordu Ama o hic bir zaman şikayet etmedi Ta ki ne zaman hastalık onun diline ve kalbine tesir etmeye başladı O zaman kendi nefsi icin değil zikri ilahi icin Allah şoyle dua etti

Arapca Okunuşu
Rabbi inni messeniyed ’durru ve ente erhamur ’rahimin

Anlamı
Ey Rabbim! Zarar bana dokundu Sen ise merhametlilerin en merhametlisisin
(Enbiya, 83)

(Hz Eyup as ’ın munacatı)

Arapca Yazılışı

رَبِّ إِنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

Similar threads

Rabbi inni zalemtu nefsi fağfirli, fe innehu la yağfiruzzunube illa ent, verhamni inneke ente ’l Ğafur ’ur ’rahim Birgun HzEbUbekir, Peygamber efendimiz ’e ‘Ya Rasulallah! Bana oyle bir dua oğret ki, onu cok okuyarak cennete gireyim ’ dedi Bunun uzerine Peygamber Efendimiz (sav) O ’na bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Hz Eyyub Duası Hz Eyyub Duası Ve Anlamı Hz Eyupun Duası Arapca رَبِّ اَِنّىِ مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَالرَّاحِمِين Hz Eyupun Duası Turkce Meali Ya Rabbi zarar bana dokundu Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin Bana da merhamet eyle yarabbi Hz Eyupun Duası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Hz Eyyup Peygamberin Duası Arağca Okunuşu Hz Eyyup Peygamberin Duası Tukrce Meali Hz Eyupun Duası Hz Eyupun Duası Latince Rabbi inni messeniyeddurru ve ente erhamurrahimin Hz Eyupun Duası Arapca رَبِّ اَِنّىِ مَسَّنِىَ الضُّرُّ وَاَنْتَ اَرْحَالرَّاحِمِينَ Hz Eyupun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
51 yaşındaki İkbal Gürpınar, duygularını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan ve kalplere dokunan sevilen sunucu, annesi ve babasıyla ilgili anlattıklarıyla bizlere duygu dolu anlar yaşattı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Kurandan gecen dualar ve anlamları İBRAHÎM Suresi 40Ayet Arapca Okunuşu:Rabbic’alni mukimas salati ve min zurriyyeti rabbena ve tekabbel dua(duai) Turkce Meali:Rabbim, beni ve zurriyetimi namazı ikame edenlerden kıl Rabbimiz, duamı kabul buyur İBRAHÎM Suresi 41Ayet Arapca Okunuşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt