Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rabbi inni zalemtu nefsi fağfirli, fe innehu la yağfiruzzunube

Rabbi inni zalemtu nefsi fağfirli, fe innehu la yağfiruzzunube
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Rabbi inni zalemtu nefsi fağfirli, fe innehu la yağfiruzzunube illa ent, verhamni inneke ente ’l Ğafur ’ur ’rahim

Birgun HzEbUbekir, Peygamber efendimiz ’e ‘Ya Rasulallah! Bana oyle bir dua oğret ki, onu cok okuyarak cennete gireyim ’ dedi Bunun uzerine Peygamber Efendimiz (sav) O ’na bu duayı oğretti

Rabbi inni zalemtu nefsi fağfirli, fe innehU la yağfiruzzunUbe illa ent, verhamni inneke ente ’l Ğafur ’ur ’rahim

Anlamı
Rabbim! Gercekten ben (gunahlarla) kendime zulmettim, beni bağışla
Gunahları bağışlama sadece sana aittir
Bana merhamet et, cunku Sen merhamet edenlerin en merhametlisisin

Arapca Okunuşu

رَبِّ اِنِّى ظَلَمْتُ نَفْسِي فَاغْفِرْلِي

فَاِنَّهُ لاَيَغْفِرُالذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ

وَارْحَمْنِي اِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

Similar threads

Gunahların Affı Duası, Dua: Allahumme inni zalemtu nefsi zulmen kesiran la yağfiru'zzunube ille ente fağfirli mağfireten min ındike inneke ente'lğafuru'rrahim Anlamı: Allahim! Kendi nefsime cok zulmettim, Senden baska gunahlari bagislayacak, affedecek yoktur Indi Ilahinden beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Mustafa Karataş tovbe duası tovbe duası Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, ElAzim, el Kerim, erRahim ellezi La ilahe illa hU elHayyelKayyUm ve etUbu ileyh Ve eseluhuttevbete velmağfirate velhidayete lena innehU huvettevvaburahim Tevbete abdin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
mustafa karataştan dualar,mustafa karataş tovbe duası,mustafa karataş duaları Mustafa Karataş'ın Tovbe Duası Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, Esteğfirullah, ElAzim, el Kerim, erRahim ellezi La ilahe illa hU elHayyeKayyUm ve etUbu ileyh Ve esluhutevbete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ene ala ahdike ve vağdike mestedağtü eüzü bike min lerri ma sana'tü Ebuü leke bini'metike aleyye ve ebuü bizenbi fağfirli fe innehu la yağfiruzzunube illa ente Meali: Ya Rabb, ben cürm (günah) ve kusurlarımı itiraf eylerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
Günahlardan Arınmak İçin Dua günahlardan arınma duası günahlardan temizlenmek için dua günahtan arınma duası günah Günahlardan temizlenmek için dua Allah günahlarımızı affetsin meleklerimgunahlardanarinmakicindua5c543e6d61d44alt اللّهُمَّ اِنّي ظَلَمْتُ نَفْسِي ظُلْماً كَثِيراً وَ لاَ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt